Haemme liikuntakoordinaattoria

8.6.2022

Haemme liikuntakoordinaattoria osa-aikaiseen (22,5 tuntia viikossa) määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 15.8.2022 ja päättyy aikaisintaan kesällä 2023. Työsuhde toteutetaan OKM:n seuratuella. 


Liikuntakoordinaattorin työnkuvaan kuuluu soveltavan liikunnan ja yhdenvertaisuuden edistäminen, aikuisliikunnan koordinointi ja kehittäminen sekä vapaaehtoistoiminnan koordinointi ja kehittäminen. 

Soveltava liikunta ja yhdenvertaisuuden edistäminen: soveltavan liikunnan ja maahanmuuttajataustaisten lasten ja nuorten tuntitarjonnan suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen sekä ryhmien lisääminen. Yhteyksien luominen ja yhteydenpito sidosryhmiin. Saavutettavuuden lisääminen toiminnassa.

Aikuisliikunnan koordinointi ja kehittäminen: aikuisliikunnan koordinointi ja ohjaajien työnohjaus. Saavutettavuuden lisääminen toiminnassa.

Vapaaehtoistoiminnan kehittäminen ja koulutus: rekrytoi uusia vapaaehtoisia ja huolehtii nykyisistä. Koordinoi ja kannustaa ohjaajien kouluttautumista. Huolehtii ohjaajien soveltavan liikunnan ja saavutettavuuden koulutuksista.

Edellytämme sinulta:

- kokemusta soveltavasta liikunnasta tai erityisryhmien kanssa työskentelystä

- liikunta-alan hyvää tuntemusta

- kokemusta eri-ikäisten lasten ja nuorten liikunnasta sekä aikuisliikunnan ohjauksesta ja suunnittelusta

- hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

- sujuvaa tietotekniikan käyttöä


Katsomme eduksi vapaaehtoistoiminnan tuntemisen ja kokemuksen vapaaehtoistoimijoiden kanssa työskentelystä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan suuren tamperelaisen harrasteliikuntaseuran arkeen ja tulevaisuuteen, kehittämään erityisesti soveltavan liikunnan toimintaa, tilaisuuden työskennellä erilaisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa sekä työympäristön Kauppi Sports Centerissä.


Työaika on 22,5 tuntia viikossa. Työaika sijoittuu pääosin päiväaikaan, mutta sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Oma auto on lähes välttämätön.

Mahdollisuus tehdä lisäksi tuntiohjauksia arki-iltaisin, tällöin työaika olisi 32,5 tuntia tai sovittavissa.


Palkka määräytyy Urheilujärjestöjen TES:n vaativuustaso B:n mukaan.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikostaustaote.  


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Hakemukset ja cv:t lähetetään 22.6.2022 mennessä puheenjohtaja@tampereenjumppatiimi.net. Haastattelut järjestetään 6.7. ja 8.7.

Lisätietoja hakuprosessiin liittyen:

Juulia Pihlaja

puheenjohtaja

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry

puheenjohtaja@tampereenjumppatiimi.net

040 5357318

Lisätietoja työtehtäviin liittyen:

Maria Pulkkinen

toiminnanjohtaja

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry

info@tampereenjumppatiimi.net 

040 596 3488