TAJUterveiset

Näillä sivuilla julkaistaan noin kerran kuukaudessa kuulumisia TAJUn toiminnasta erilaisten toimijoiden näkökulmasta. Täällä voit törmätä tuttuihin kasvoihin jumpilta, kuulla, mitä seuratoiminta on käytännössä, nähdä fiiliksiä TAJUn eri tapahtumista ja ennen kaikkea tutustua TAJUun ja meidän toimintaan paremmin. Ääneen pääsee TAJUn vapaaehtoiset, seuratoimijat, jumpparit tai vaikka just sä! Vinkkaa meille, mistä seuratoiminnan osa-alueesta haluaisit kuulla lisää. Tervetuloa mukaan kurkistamaan TAJUn arkeen!

 

Uusin juttu julkaistaan tällä sivulla. Vanhempiin julkaisuihin pääset tutustumaan vasemmassa reunassa olevia otsikoita klikkaamalla.

Sinustako vapaaehtoinen TAJUun? Kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana ja tarkempana.
Haluatko mukaan TAJUn johtokuntaan? Kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana ja tarkempana.

TAJUn vapaaehtoiset - tule mukaan!


TAJUssa toimii viikoittain iso määrä vapaaehtoisia. TAJUn vapaaehtoisilla on TAJUfiilistä, tekemisen intoa ja aitoa kiinnostusta tärkeään vapaaehtoistyöhön. TAJUssa vapaaehtoiset auttavat jumpalla maksuasioissa, osallistuvat tapahtumiin talkolaisina, kokoontuvat johtokunnassa ja tiimeissä, järjestävät tapahtumia ja vastaavat seuran eri toiminnoista.

 

Seurassamme on tänä vuonna yli 1900 jäsentä, joten vapaaehtoisten tärkeys on sanomattakin selvää. Vapaaehtoisia tarvitaan, jotta seuran arki rullaa, toiminta kehittyy ja tapahtumat järjestyvät. Jokainen heistä tekee valtavan arvokasta työtä ja on meille todella tärkeä.

 

Joka viikko jumpillamme on ohjaajan apuna vastuuvuorolaisia, jotka auttavat ohjaajaa maksuasioissa ja muissa käytännön jutuissa. Jumpalla voit nähdä vastuuvuorolaisen iloisen hymyn ja saada jumppakorttiin tarran vastuuvuorolaiselta. Vastuuvuorolaiset ovat meille erityisen tärkeitä arjen ahertajia!

TAJUssa on neljä tiimiä: aikuisten liikunnan Priima-tiimi, lasten liikunnan Sinetti-tiimi, taloudesta, laadusta, henkilöstöstä ja strategiasta huolehtiva talahestra-tiimi sekä Länsi-Tampereen toiminnastava vastaava länsi-projektitiimi. Tiimit järjestävät tapahtumia, kehittävät toimintaa ja tuovat kuulumisia kentältä seuratoiminnan ytimeen. Jokainen tiimiläinen on mukana omalla tavallaan, omien mahdollisuuksien mukaan.

Johtokuntalaisemme johtavat seuran toimintaa ja ovat vastuussa siitä. Johtokunnassa pääsee vaikuttamaan seuran isoihin linjoihin ja päättämään tärkeistä asioista. Johtokunta kokoustaa noin kerran kuukaudessa. Johtokunnan kokoukset kestävät yleensä kahdesta kolmeen tuntiin ja kokouksissa on usein tarjolla kahvin lisäksi pientä purtavaa.

Haemme nyt iloiseen joukkoomme lisää vapaaehtoisia! Haluaisitko auttaa jumppien yhteydessä, olla mukana tapahtumissa, suunnitella ja järjestää tapahtumia tai vaikuttaa TAJUn toimintaan? Ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme Tyttiin: info@tampereenjumppatiimi.net tai tartu luuriin: 040 596 3488, meille voi lähettää vaikka WhatsApp-viestin! :)

Jos johtokuntatyöskentely kiinnostaa, laita viestiä puheenjohtajallemme Juulialle: puheenjohtaja@tampereenjumppatiimi.net, voit myös soittaa 040 5357318. Uudet johtokuntalaiset valitaan seuran syyskokouksessa 10.11.2017.

 

TAJUlaiset luovat sen seuran, jossa me saamme jumpata, toimia, kehittää ja kehittyä yhdessä<3 Valtavan suuri ja lämmin kiitos jokaiselle TAJUn vapaaehtoiselle, me teemme yhdessä TAJUn!

 

Syksyisin terkuin, Juulia Pihlaja

TAJUn puheenjohtaja sekä lasten- ja perheliikunnan ohjaaja