Maksut

Voit hankkia kesäjumppakaudelle kesäjumppakortin tai osallistua jumpille kertamaksuilla. 

Hinnat:

Kesäjumppakortti: 50 € + 10 € jäsenmaksu uusilta TAJUn jäseniltä.

Koko kesän kauden kesäkortin (50 €) voit lunastaa itsellesi ilmoittautumalla kesäjumppakaudelle tästä. Saat ilmoittautumisen yhteydessä laskun. Maksetun laskun kuittia esittämällä saat kesäjumpalla kesäkauden tarran korttiisi. Voit maksaa myös kesäkauden liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaetuuksilla. Uutena jäsenenä maksettavaksi tulee myös 10 € jäsenmaksu, joka on maksettava tilisiirtona. 

Kertamaksu: kaikilla jumpilla voi myös osallistua ilman ennakkoilmoittautumista 5 €/ jumppa. Kertamaksun voi maksaa käteisellä/MobilePaylla(katso ohjeet maksamiseen alta)/liikuntaseteleillä/liikunta- ja tykyeduilla. 

Koronatilanteesta johtuen, suosittelemme jumpille osallistujia hankkimaan kesäkauden jumppakortin verkosta. Osallistuessasi kesäjumpille kertamaksulla, varaathan jumpille tasarahan maksaessasi kertamaksun käteisellä. Voit maksaa kesäjumppakortin tai yksittäisen jumpan kertamaksun myös MobiiliPaylla, mobiili- tai verkkomaksuna liikunta- tai tykyedun kautta.

TAJUn kesäjumppakortin maksussa ja kertamaksuissa voi hyödyntää myös liikunta- ja tykyetuja. Löydät kaikki TAJUlla käyvät liikunta- ja tykyetujen maksutavat ja -ohjeet täältä.

Lisätietoja maksuasioista TAJUn toimistolta: info@tampereenjumppatiimi.net, puh. 040 596 3488.

MobilePay-sovelluksella maksaminen

1.   Avaa sovellus mobiililaitteeltasi.

2.   Näppäile haluamasi summa

3.   Syötä vastaanottajakenttään koodi 44851.

4.   Kirjoita viesti-/kommenttikenttään oma nimesi ja kesäjumpan kertamaksu / kertamaksu

5.   Pyyhkäise "maksa" -kentästä ja maksusi vahvistuu.