Strategia 2019-2021

Visio

Liikunnan iloa tasapuolisesti kaikille - Tampereen seudun tunnetuin liikuntaseura TAJU

Tampereen Jumppatiimi TAJU ry (TAJU) tarjoaa iästä ja kunnosta riippumatta hyvää oloa ja jaksamista kaiken tasoisille liikkujille - lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille. TAJUn tunneille on helppo tulla. Tarjontamme koostuu pääasiassa monipuolisista ryhmäliikuntatunneista, ja hintataso mahdollistaa jokaisen osallistumisen. TAJU uudistuu ja ennakoi toimintaympäristön muutoksia.

TAJU toimii aktiivisesti Tampereella ja on näkyvä ja tunnettu liikuntaseura koko kaupungissa sekä ympäristökunnissa. Tavoitteenamme vuoteen 2021 mennessä on, että jokainen tamperelainen tuntee liikuntaseura TAJUn.

Toiminta-ajatus

Harrasteliikuntaa kaikille rennon hyvällä fiiliksellä!

Arvot

Ilo liikkua

TAJUssa tulee hyvä mieli ja hyvä olo.

Lähellä kotia

TAJUn tunnit järjestetään pääosin kouluilla lähellä jäsenistöä. Tunneille on helppo tulla omana itsenään ja jokainen hyväksytään juuri sellaisena kuin on.

Kivaa yhdessä

Jokainen TAJUlainen tuntee TAJUn omaksi seurakseen. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa seuran toimintaan. Hyvää yhteishenkeä luodaan tapahtumien ja yhdessä tekemisen kautta.

Kehityspolut

Laadun kehittäminen

Toiminnan avartaminen

Yhteisöllisyyden vahvistaminen

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.