Toimihenkilöiden esittely

Puheenjohtaja

Juulia Pihlaja

Olen Juulia Pihlaja, TAJUn puheenjohtaja ja ohjaaja. Opiskelen Tampereen Yliopistossa luokanopettajaksi. TAJUun olen "eksynyt" ensimmäisen kerran jo alle kouluikäisenä. Jatkoin TAJUssa harrastamista lähes koko ala-asteen ajan ja vuonna 2007 aloitin apuohjaajana. Lasten ryhmien pääohjaajana aloitin 2010. Johtokuntaurani alkoi vuoden 2012 alussa lasten ja perheliikunnanvastaavana ja myöhemmin olin lasten liikunnan tiimissä mukana johtokunnan jäsenenä. Vuoden 2015 alusta aloitin pestini puheenjohtajana. Nykyisin ohjaan Takahuhdissa Jumppa-akrobaatteja, Satutanssijoita ja perheliikuntaa sekä Leinolassa Aikuinen-lapsi -ryhmiä. Mahtavassa seurassa on ilo liikkua, ohjata ja seuratoimia! :)

Toiminnanjohtaja Tytti Lindroos

(äitiyslomalla 31.12.2019 asti)

Olen hypännyt TAJUn matkaan kesällä 2015 aloittaessani seuran toiminnanjohtajan sijaisena. Olen kotoisin Lahdesta ja jumppakärpänen taisi puraista minua jo kolmen vanhana astellessani ensimmäistä kertaa satujumppaan. Työni on monipuolista ja olen iloinen saadessani tehdä töitä näin mahtavien vapaaehtoisten, ohjaajien ja jumpparien parissa laadukkaassa seurassa. Minut tavoittaa seuran puhelinnumeron ja sähköpostin lisäksi mukana tapahtumissa ja toisinaan ohjaamassa tai jumppaamassa. Nykäisehän hihasta tai laita viestiä, kun kaipaat apua, haluat antaa palautetta tai ideoida seuran tulevaisuutta!

Toiminnanjohtaja Marika Uusi-Illikainen

(Tytti Lindroosin sijainen 31.12.2019 asti)

Olen TAJU ry:n toiminnanjohtajan Tytti Lindroosin sijainen. Olen kotoisin Kainuusta, mutta asunut Tampereella seitsemän vuotta. Urani liikunnanohjaajana aloitin 14-vuotiaana, kun toimin oman uintiharjoittelun ohessa alle 12-vuotiaiden lasten uintiryhmien uimavalmentajana ja -opettajana. 

Erilaiset uintiohjaus- ja muu uimaseurassa tehdyt työt sekä usean järjestön parissa toimiminen ovat luoneet pohjan liikunnanohjaajan sekä liikunnan hallinnointi- ja kehittämistehtäviin. Olen toiminut liikunnan alalla nyt 15 vuotta. Ammatiltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja liikuntaneuvoja. Olen aiemmin toiminut uimahalleissa, urheiluseuroissa ja kansalaisopistossa erilaisissa ohjaus- ja hallinointitehtävissä. 

Vietän vapaa-aikaani läheisten ihmisten kanssa sekä erilaisten järjestöjen ja erään liiton parissa. Lisäksi erilaisten liikuntalajien harrastaminen on suuri osa elämääni, silla nautin liikunnan antamasta energiasta ja ilosta. 

Haluan välittää omalla esimerkilläni liikunnan ilosanomaa ja uskallusta toteuttaa unelmiansa liikunta-alan työtehtävissä.

Hymyillään ja tervehditään, kun tavataan. Tule rohkeasti nykäisemään hihasta tai ota yhteyttä toimistoon.

Liikunnanohjaaja Johanna Jankkari

Olen syksyllä 2018 aloittanut TAJU:n liikunnanohjaajana Lauran siirtyessä uusien haasteiden pariin. Olen ohjannut aiemminkin TAJU:ssa ja muissa yhdistyksissä liikuntaa lapsille ja perheille. Tällä hetkellä työtehtäviini kuuluu peruskoululaisten HIP-kerhojen koordinointi ja ohjaus sekä TAJU:n lasten, nuorten ja perheiden liikunnasta vastaaminen ja ohjaaminen.

Oma liikunnallinen taustani on kamppailulajien maailmassa, mutta harrastan lisäksi monenlaista kunto- ja luontoliikuntaa. Olen aina tilaisuuden tullen innokas kokeilemaan uutta lajia! Oman lapsen syntymän jälkeen kiinnostus on painottunut lapsen kanssa liikkumiseen ja yhteiseen tekemiseen. Lapsiperheiden hyvinvoinnista on näin muodostunut sydämen asia. Tavoitteenani onkin innostaa ja kannustaa lapsiperheitä aktiiviseen arkeen.

Varapuheenjohtaja

Pilvi Karjalainen

Olen TAJUlainen vuodesta 2015, mutta liikunta ja seuratoiminta ovat olleet iso osa elämää koko pienen ikäni. Tulin TAJUun ensin ohjaajaksi ja vuonna 2016 johtokuntaan, missä olen toiminut varapuheenjohtajana, Priima-tiimissä koulutusvastaavana ja vuodesta 2018 Talahestra-tiimissä pohtimassa talous-,laatu-, henkilöstö- ja strategia-asioita. Ison seuran toiminnassa riittää paljon suunniteltavaa ja päätettävää meille eri taustoista tuleville johtokuntalaisille. On mahtavaa olla mukana aktiivisen ja osaavan porukan kanssa kehittämässä seuraa! Oma taustani on opetusalalta, mitä olen laajentanut liikunta-alan osaamisella ja meneillään olevilla ergonomian ja työhyvinvoinnin yliopisto-opinnoilla. Seuratoiminnassa motivoikin juuri mahdollisuus päästä edistämään terveyttä ja tuomaan hyvinvointia ja iloa jumppareiden elämään liikunnalla ja yhdessä tekemisellä.

Vapaa-aikanani tykkään käydä laidasta laitaan muiden ohjaamilla tunneilla, treenailen kuntosalilla ja uin. Näiden välissä minut tapaa pyörän selästä – pyöräilen kesät talvet, mm. Linnainmaalle omalle kahvakuulatunnille. Minuun voit törmätä ennen kaikkea siellä ja TAJUn tapahtumissa. Kehittämisideat ja ihan muuten vain hihasta vetäminen on oikein tervetullutta. Jos haluat yllättää iloisesti, tule juttelemaan italiaksi. :)

Tapahtumavastaava, Aili-tiimi 

Linda Ojala

Linda ohjaa Kahvakuulaa Linnainmaalla. Uutena johtokunnan jäsenenä olen päässyt ensimmäisen puolen vuoden aikana näkemään, miten monenlaisia asioita johtokunnalla on puitavanaan kuukausittaisissa kokouksissa. TAJUn kaltaisessa suuressa yhdistyksessä muun muassa toiminnan kehittäminen, viestintä ja markkinointi, tapahtumien järjestäminen ja hankintojen tekeminen vaativat paljon yhteistä keskustelua, pohdintaa ja toimintaa. Tänä keväänä pääsin myös seuraamaan ja osallistumaan, kun TAJU rekrytoi osa-aikaista liikunnanohjaajaa koordinoimaan ja ohjaamaan 5.-9. luokkalaisten HIP-kerhoja. Tehtävään löydettiin erinomainen tekijä, joka aloittaa työnsä elokuussa.

Talahestra-tiimi

Päivi Laaja

Olen Päivi Laaja, syntyperäinen tamperelainen. Tällä hetkellä asustelen perheeni kanssa Korkinmäessä. Jumppakärpänen puri joskus 90 –luvun alussa, ja liityin silloin Tampereen Pyrinnön Naisiin, nykyiseen Tampereen Jumppatiimiin. Parhaimmillani kävin jumpassa lähes joka päivä. Nykyään olen ahkera kahvakuulailija. Lenkkeiltyäkin tulee epäsäännöllisen säännöllisesti. Olen toista kautta johtokunnan jäsenenä. Mielenkiintoni on ehkä hieman tylsässä taloushallinnossa, mutta teenhän sitä työkseni jokapäivä Valmetilla. Uusi vuosi tuo uudet haasteet ja tietenkin jumpat. Kaikki innolla mukaan jumppaamaan! Jaksaa jaksaa, painaa painaa! 

Koulutusvastaava, Aili-tiimi

Katriina "Kati" Ojala

Syntyjäni tamperelainen ja "Mansessa" olen viihtynyt koko pitkän ikäni, käväisin vain vähän Jyväskylässä opiskelemassa aikanani! Koulutukseltani olen Liikuntatieteiden Maisteri ja elämäni "sykkii" liikunnan tahtiin. Työ ja vapaa-aika kuluu pääosin liikunnan parissa. Silloin kun en itse liiku olen joko katsomossa tai TV.n ääressä seuraamassa urheilukilpailuja.

Olen "eksynyt" Tajuun tai silloiseen Tampereen Pyrinnön Naisiin jo pikkutyttönä. Löysin Jäsenkortin vuodelta 1967, jolloin äitini oli pakotettu ottamaan minut mukaansa Pellervon koululla pidettyyn jumppaan. Yli 40 vuotta kului ennen kuin uudestaan löysin Tajun. Kuulin työkaveriltani jumpista lähikouluillamme ja tulin kokeilemaan, sillä tiellä olen.

Ehdin olla jumppaajan roolissa vuoden kun aloitin ohjaajana Tajussa vuonna 2011. Ennen Tajuun tuloani olin ohjannut ryhmäliikuntatunteja jo 20 vuotta. Ohjaan tällä hetkellä Stepaerobicia ja sijaistelen mahdollisuuksien mukaan Lavista. Minut tapaa ohjaamassa tunteja Leinolan koululla. Jumppaajan roolissa olen aina kun mahdollista, ainakin lauantain Leinolan tunneilla käyn ahkerasti.

Johtokunnassa olen ollut vuodesta 2015. Kuulun myös Priima-tiimiin ja olen aikuisten koulutusvastaava.Mottoni Tajussa on, että Priimaa pukkaa hyvällä fiiliksellä. Tavoitteena on tarjota edullisia, mutta laadukkaita jumppia tamperelaisille.

Vastuuvuorolaisvastaava

Mira Tamminen

Olen Mira T. Olen liikkunut aktiivisesti koko ikäni. Liikunta on ollut minulle voimanlähde. Tällä hetkellä Tajussa sydäntäni lähellä ovat tanssilliset tunnit. Lisäksi joogaan ja nautin metsäkävelystä. Olen aikoinani harrastanut Capoeiraa ja jokusen vuoden myös Aikidoa. Olen myös opettanut Qi Gongia (En kuitenkaan Tajussa).Koulutukseltani olen Sh, Ttm, lisäksi olen vuosia opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja kuulun CAM-tutkijaverkostoon. Tajuun minut toi muutto "periferiaan" ts. Atalaan lapsen syntymän jälkeen. Tajun monipuolinen tarjonta ja etenkin tanssilliset tunnit (zumba) veivät mukanaan ja noin puolen vuoden jumpparina olon jälkeen päädyin vastuuvuorolaiseksi. Sittemmin myös aikuinen-lapsi ja koko perhe liikkuu -ryhmät tulivat tutuiksi. Tajussa olen ollut vastuuvuorolaisena vuodesta 2011. Nyt vuoden 2016 alusta, olen ollut "johtislainen" ja mukana Sinetti-tiimissä. Tiimityössä mottonani on: " yhdessä saamme aikaan enemmän". Jokaisella on erilaisia kykyjä ja taitoja, jotka yhdessä toimiessa täydentävät toisiaan. Minulle Taju on matalan kynnyksen monipuolisia tunteja tarjoava liikuntaseura, jossa keskeisenä sijalla on liikkumisen ilo ja kiva yhdessä tekeminen. 

Länsi-tiimin pj, yhteistyövastaava

Päivi Toivonen

Päivi ohjaa Tesomalla Reisi-vatsa-selkää ja aikuinen-lapsi -ryhmää.

Päivi on ollut TAJUssa mukana pitkään, vuosien varrella Päivi on nähnyt TAJUn toimintaa ohjaajana, johtokuntalaisena, seuran puheenjohtajana ja toiminnanjohtajana. Ohjauskokemusta löytyy lasten ja aikuisten tuntien lisäksi myös perheliikunnasta.