TAJUn koronaohjeistus

Noudatamme TAJUssa viranomaisten suosituksia mm. kokoontumisrajoituksiin liittyen. Ohjeistusta on päivitetty 13.4.2021


Lasten ja nuorten ryhmissä noudatetaan seuraavia ohjeita, jotta harrastaminen on mahdollisimman turvallista:

 • Olemme rajanneet ryhmien osallistujamääriä: ohjaaja(t) mukaan laskettu(i)na ryhmäkoko on korkeintaan 10 henkilöä.
 • Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä.
 • Huolehdi käsihygieniasta. Pese kädet vähintään ennen jumppaa ja jumpan jälkeen. Lastenryhmiin osallistuvien lasten vanhemmat huolehtivat lasten hyvästä käsihygieniasta. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärtaipeeseen, hihaan tai paperiliinaan. Käsidesiä on saatavilla jumpalle mentäessä.
 • Pue jumppavaatteet ja täytä juomapullo jo kotona.
 • Pidä turvavälit ja vältä tarpeetonta pukuhuoneiden käyttöä. Älä mene pukuhuoneeseen, jos turvavälejä (2 m) ei ole mahdollista säilyttää. Samaa pukuhuonetta käyttää kerrallaan vain yhden jumpan osallistujat. Tule tunnille vasta sen alkaessa. Jumpan alkua ei odoteta sisätiloissa, vaan koulun pihalla. Poistuthan pikimmiten tunnin päättyessä.
 • Saatto- ja noutotilanteet hoidetaan ripeästi ja perheestä vain yksi henkilö toimii saattajana. Saattotilanteissa aikuiset käyttävät kasvomaskia sisätiloissa. Lapsen saattaja ei voi jäädä sisälle odottamaan jumpan ajaksi. Saattaja ei voi jäädä saliin edes ensimmäisellä jumppakerralla. Kouluikäisten lasten saattajat eivät voi mennä sisätiloihin.
 • Jos olet ollut ulkomailla, ethän tule / tuo lasta jumpalle 14 vuorokauden aikana kotimaahan paluun jälkeen.
 • Ohjeistamme ohjaajamme toimimaan saleilla yhteisen turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Ohjeistamme ohjaajamme toimimaan saleilla yhteisen turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Haluamme mahdollistaa harrastamisen mahdollisimman monelle lapselle. Olemme jakaneet osan lasten ryhmistä kahteen ryhmään voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi. Tästä johtuen joidenkin ryhmien aikatauluihin on tullut pieniä muutoksia. Näistä on oltu yhteydessä ilmoittautuneisiin. 19.4. lähtien ryhmät jatkuvat samoilla aikatauluilla kuin aiemmin maaliskuussa.
 • Tällä hetkellä tutustuminen ei ole mahdollista, eikä ryhmiin oteta enää uusia osallistujia.

Jokaisella jumpparilla, jumpparin vanhemmalla ja seuratoimijalla on vastuu noudattaa näitä ohjeita. Haluamme mahdollistaa mahdollisimman turvalliset jumpat jumppareillemme ja työpaikan ohjaajillemme. Yhdessä toimimalla vastuullisesti mahdollistamme lasten ja nuorten jumppakauden jatkumisen.


Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia, ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa. Tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu on paikallisella tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön.Olemme lähettäneet ´yllä olevan päivitetyn ohjeistuksen kevätkaudelle 2021 ilmoittautuneille!