Laskutuskäytänteet

Lasku lähetetään automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiisi. Muistathan maksaa laskun eräpäivään mennessä ja käyttää kunkin laskun omaa viitenumeroa. Ethän maksa jumppakauden kausimaksuja vanhan laskun tiedoilla. Tarkistathan myös laskua maksaessa, että laskun viitenumero merkitään verkkopankissa oikeaan kohtaan "viitenumero". Ilman viitenumeroa tai viitenumeron ollessa tilisiirron viestikentässä maksu ei kohdistu oikealle laskulle. Löydät kaikki sinulle muodostuneet laskut Hoika -jäsenrekisteristä ja voit sieltä seurata omia laskujasi ja halutessasi tulostaa ne itsellesi. 

Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, ilmoittaudu ensin ryhmään ja valitse ilmoittautumisen yhteydessä oikea maksutapa. Ilmoittautumisen jälkeen maksa maksu valitun liikuntaedun palveluntarjoan maksupalvelussa. 

Mikäli aikuinen ei ilmaisten kokeiluviikon (30.8. - 5.9.2021) jälkeen jatka jumpilla, muistathan peruuttaa osallistumisen. Osallistuminen tulee aina perua Jäsentiedossa omilla käyttäjätunnuksella tai kirjallisesti info@tampereenjumppatiimi.net.

Kaikille lasten, nuorten ja perheliikunnan tunneille on mahdollista tutustua ilmaiseksi yhden kerran kauden aikana! Mikäli lapsi, nuori tai perheliikunnan ryhmään ilmoittautunut ei jatka ryhmässä, tulee ryhmään osallistuminen ja ilmoittautuminen perua yhden kokeilukerran jälkeen ennen laskun eräpäivää Jäsentiedossa tai kirjallisesti info@tampereenjumppatiimi.net.

Syyskauden laskun eräpäivä on 5.9.2021. 

Erääntyneet maksut

1.  Maksumuistutus lähetetään, kun eräpäivästä on kulunut  7 päivää.

2.  Maksumuistutus lähetetään, kun eräpäivästä on kulunut 14 päivää. 

Erääntyneet laskut tulee maksaa kokonaisuudessaan.