Ohjeet ilmoittautumiseen

OHJEITA LASTEN, NUORTEN JA PERHELIIKUNNAN OSALLISTUJIEN ILMOITTAUTUMISEEN, AIKUISTEN ILMOITTAUTUMISOHJE TÄMÄN SIVUN ALAOSASSA

Mikäli olet uusi jäsen, sinun pitää rekisteröityä jäsenohjelmaan ennen ilmoittautumista. Jos olet ilmoittamassa ryhmään alle 18-vuotiasta lasta, rekisteröidy ensin itse omilla tiedoillasi ja lisää sitten lapsen tiedot alikäyttäjäksesi!

Huom! Mikäli olet rekisteröitynyt jo aiemmin Hoika-järjestelmäämme, ethän tee sitä uudelleen!

Käyttäjäksi rekisteröityminen (alaikäisen huoltaja)

Ilmoitettavan henkilön ollessa alaikäinen, rekisteröidään käyttäjäksi ensin lapsen huoltaja. Täytettyäsi rekisteröitymiseen vaadittavat tiedot huolellisesti ja lähetettyäsi lomakkeen, näet ruudulla käyttäjätunnuksen ja salasanasi. Tiedot lähetetään myös sinulle sähköpostitse. 

1. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi

2. Valitse "Rekisteröityminen" ja täytä lomake vanhemman tiedoilla

3. Kirjaudu sisään järjestelmään

4. Alikäyttäjien luominen

Lapset lisätään rekisteröityneen vanhemman alikäyttäjiksi. Vanhempi voi hallinnoida jokaisen lapsen ilmoittautumistietoja ja laskuja oman tunnuksensa kautta. Pääset lisäämään alaikäiset lapset alikäyttäjiksi vasemmassa reunassa näkyvän "Omat tiedot" -välilehden kautta kohdasta "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti". 

Kun huoltaja on luonut itselleen alikäyttäjän lapsen tiedoilla, tulee hänen hänen tarkistaa, että ylikäyttäjän tiedoissa löytyy sähköpostisosoite. Laskutusjärjestelmämme on sähköinen, joten lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

5.  Ryhmiin ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan vasemman reunan välilehdeltä "Ilmoittautuminen". Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi useita eri alikäyttäjiä (lasten tiedot), valitsethan yläpalkista ilmoitettavan henkilön ja paina sen jälkeen "Valitse"-painiketta. Tämän jälkeen voit valita kerralla kaikki ne ryhmät, joihin haluat ilmoittautua. 

6. Ilmoittautumisen vahvistaminen

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on tulostanut laskun ruudulle ja/tai lähettänyt laskun sähköpostiisi. Ainoastaan ryhmiin ilmoitetuista henkilöistä tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti. 

7. Tarkista ennen ilmoittautumista yhteystietojen oikeellisuus

Huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Jos esimerkiksi lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti maksettava kokonaisuudessaan. Jos huoltaja ei ole löydä lapsen ilmoittautumisen laskua sähköpostista, niin tarkistathan sähköpostin roskapostikansion sekä varmista, että ilmoittautuminen on tullut perille. Vahvistetusta ilmoittautumisesta tulee ilmoittautumisen vahvistusviesti sähköpostiin.

Kaikki yhteystiedot tulee olla päivitettynä. Kun vaihdat sähköpostia, puhelinnumeroa tai osoitetta, niin yritä muistaa päivittää ne myös jäsenrekisteriimme viestien saamiseksi perille!

8. Varasijoille ilmoittautuminen

Lasten ryhmiin otetaan rajallinen määrä jumppareita, joten kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu mukaan. Peruutuksien vuoksi otamme varasijoille jumppareita, joille ilmoitamme mikäli paikka ryhmässä vapautuu. 

Ilmoittautumisen ollessa avoinna, ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonotuspaikalle = varasijalle, mikäli kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua. Vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse. 

9. Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä. Jos perumista ei ole tehty Jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan.

Perheliikunnan ryhmiin ilmoittautuminen

Perheliikunnan ryhmiin ilmoittautuminen ja ohjelman käyttäjäksi rekisteröinti tapahtuu samalla tavalla kuin yläpuolella olevissa ohjeissa on mainittu.

1. Perheliikunnan ryhmiin ilmoittautuminen

Perheliikunnan ryhmissä ilmoitetaan yksi lapsi ryhmän jäseneksi ja lisäksi aikuinen ilmoittautuu ryhmään "Perheliikunnan aikuiset" 

Ryhmiin ilmoittaudutaan vasemman reunan välilehdeltä "Ilmoittautuminen". Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi useita eri alikäyttäjiä (lapsen /lasten tiedot), valitsethan yläpalkista ilmoitettavan henkilön ja paina sen jälkeen "Valitse"-painiketta. Tämän jälkeen voit valita kerralla kaikki ne perheliikunnanryhmät, joihin haluat ilmoittaa lapsen.

Perheliikunnan ryhmissä (Aikuinen-lapsi, Koko perhe liikkuu 0-6! ja Perheakro) ilmoittaudutaan alikäyttäjän (lapsen) tiedoilla. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä oikea maksutapa (lasku vai liikuntasetelit tms.).

Kun olet ilmoittanut lapsen perheliikunnan ryhmään, ilmoita perheliikunnassa käyvän aikuisen tiedot ryhmään ryhmään "Perheliikunnan aikuiset".  Valitse oikea summa (valitse maksuvaihtoehto 0 €, jos käyt vain perheliikunnan ryhmässä tai 35 €, jos käyt perheliikuntaryhmä lisäksi aikuisten jumpilla). Valitse myös oikea maksutapa aikuisten jumppamaksulle.

2. Perheliikuntaryhmän maksaminen

Maksathan perheliikunnan ryhmän laskun ja aikuisen jäsenmaksun/aikuisten jumpat erikseen, laskuissa on eri viitteet. Mikäli maksat perheliikunnan ryhmän kausimaksun liikuntaseteleillä tai muulla vastaavalla, niin ilmoittaudu silti ohjelman kautta. Maksutavaksi valitse haluamasi maksutapa, jolloin saat itsellesi 0 € laskun.

3. Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä. Jos perumista ei ole tehty Jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan.

Aikuisten jumpille ilmoittautuminen

1. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi

2.  Jos olet uusi TAJUn toimintaan ilmoittautuva, valitse "Rekisteröityminen" ja täytä lomake omilla tiedoilla

3. Kirjaudu sisään järjestelmään

4. Aikuisten ryhmään tai kuuden kerran -kortti -ryhmään ilmoittautuminen

Aikuisten kaikki jumpat tai kuuden kerran kortti -ryhmään ilmoittaudutaan vasemman reunan välilehdeltä "Ilmoittautuminen". Tämän jälkeen voit valita kerralla kaikki ne ryhmät, joihin haluat ilmoittautua. 

Laskutusjärjestelmämme on sähköinen, joten lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

5.  Aikuisten ilmoittautumisen maksutavat

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä oikea maksutapa (lasku, liikuntaedut tai liikuntasetelit tms.). Meillä käy useat liikuntaetujen maksutavat. Tarkista ennen ryhmään ilmoittautumista TAJUssa käyvät maksutavat ja liikuntaedulla maksamisen ohjeet täältä

Muista ilmoittautua ennen liikunta- ja kulttuurieduilla maksamista kullekin jumppakaudelle Jäsentiedon kautta. 

Ilmoittautumisen jälkeen maksa ilmoittautumisen summa (kausimaksu, kuuden kerran kortti, muu haluamasi summan määrä) liikuntaedun palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti. Näytä maksetun summan kuitti (ja mahdollisen jäsenmaksulaskun maksukuitti) jumpalla jumpan ohjaajalle tai vastuuvuorolaiselle, jolta saat jumppakauden tarran/tarrat.

6. Ilmoittautumisen vahvistaminen

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on tulostanut laskun ruudulle ja/tai lähettänyt laskun sähköpostiisi. Ainoastaan aikuisten kaikki jumpat tai kuuden kerran -kortti-ryhmään ilmoitetuista henkilöistä tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi aikuinen ei ole seuran jäsen automaattisesti. 

7. Tarkista ennen ilmoittautumista yhteystietojen oikeellisuus

Aikuisten jumpille tai kuuden kerran -kortin ostanut on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Jos esimerkiksi lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti maksettava kokonaisuudessaan. Jos ilmoittautunut ei löydä laskua sähköpostista, niin tarkista sähköpostin roskapostikansio sekä varmista, että ilmoittautuminen on tullut perille. Vahvistetusta ilmoittautumisesta tulee ilmoittautumisen vahvistusviesti sähköpostiin.

Kaikki yhteystiedot tulee olla päivitettynä. Kun vaihdat sähköpostia, puhelinnumeroa tai osoitetta, niin yritä muistaa päivittää ne myös jäsenrekisteriimme viestien saamiseksi perille!

8. Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä. Jos perumista ei ole tehty Jäsentiedossa tai sähköpostitse osoitteeseen info@tampereenjumppatiimi.net, tulee lasku maksaa kokonaisuudessaan.